Karşıyaka Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezde düzenlenen atölyeler, hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturarak büyük ilgi görüyor. Nisan ayına özel olarak hazırlanan dopdolu program, toplam 16 atölye çalışmasını içeriyor.

PROGRAMDA NELER VAR?

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nin Nisan ayı programında, 17 yaş üzeri yetişkinlere yönelik olarak 14 Nisan'da sushi, 16 Nisan'da ekmek, 17 Nisan'da Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan'da Yunan mutfağı ve taze makarna gibi farklı konseptlerde unlu mamüller atölyeleri yer alıyor. Ayrıca, çocuklara yönelik olarak da 14 Nisan'da çocuk sushi, 28 Nisan'da çocuk magnolia atölyeleri düzenlenecek.

Atölyelere katılmak isteyenlerin sınırlı kontenjan nedeniyle önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler, 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonları arayabilirler. Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanında bulunmaktadır.

Muhabir: İPEK KIRCA