Uzun yıllardır ekranların vazgeçilmez dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, izleyicilerin merakla takip ettiği yayın günü konusunda gündemde. 2023'ün başlarına gelindiğinde, dizinin takipçileri Arka Sokaklar'ın gün değişikliğiyle ilgili detayları araştırıyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın Pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı konusundaki merak ise devam ediyor.

2023 Arka Sokaklar hangi gün Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı Arka Sokaklar yayın günü değişti mi (1)

Sosyal medyada ve televizyon platformlarında dizinin yayın günüyle ilgili sorular ön plana çıkarken, izleyiciler Arka Sokaklar'ın hangi gün ekrana geleceği konusunda arayış içerisinde. Yıllardır büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, 2023 yılında da takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Peki, 2023 Arka Sokaklar hangi gün, Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı, Arka Sokaklar yayın günü değişti mi? İşte tüm detaylar...

2023 Arka Sokaklar hangi gün Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı Arka Sokaklar yayın günü değişti mi (5)

2023 Arka Sokaklar dizisi tüm detaylar

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 2023 yılında da Cuma akşamları saat 20:00'da Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek. Arka Sokaklar, 1999 yılından beri yayınlanmakta olan ve 649. bölümü geride bırakan bir fenomen dizidir. Dizinin başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu paylaşmaktadır.

2023 Arka Sokaklar hangi gün Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı Arka Sokaklar yayın günü değişti mi (2)

Dizinin bu kadar uzun süre yayınlanmasının nedenlerinden biri, Türk toplumunun gerçeklerini yansıtmasıdır. Arka Sokaklar, İstanbul'un arka sokaklarında yaşanan olayları ve polislerin mücadelesini konu almaktadır. Diğer bir neden ise, dizinin güçlü oyuncu kadrosudur. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi usta oyuncular, dizinin başarısında önemli rol oynamaktadır.

2023 Arka Sokaklar hangi gün Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı Arka Sokaklar yayın günü değişti mi (4)

2023 Arka Sokaklar hangi gün?

Arka Sokaklar, 2023 yılında da Cuma akşamları Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek. Dizinin hayranları, yeni bölümleri merakla bekliyor.

Arka Sokaklar hangi kanalda saat kaçta?

Arka Sokaklar, 2023 yılında da her Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'de yayınlanmaktadır.

2023 Arka Sokaklar hangi gün Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı Arka Sokaklar yayın günü değişti mi (3)

Arka Sokaklar Pazartesi günü var mı?

Hayır, Arka Sokaklar Pazartesi günü yayınlanmamaktadır. Cuma akşamları yayınlanmaktadır.

Arka Sokaklar yayın günü değişti mi?

Hayır, Arka Sokaklar yayın günü değişmemiştir. Cuma akşamları yayınlanmaya devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi