Anadolu Üniversitesi AÖF'nin 2024-2025 güz dönemi kayıt yenileme işlemleri, 7 Ekim 2024 Pazartesi saat 10.00 itibarıyla başlamış olup, 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 22.00’de sona erecek. Bu tarihler arasında kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrenciler, kayıt yenileme hakkını kaybedecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyecek. Ayrıca, bu süre zarfında kayıt yenileme süreci uzatılmayacak.

AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF ayıt yenileme işlemi, e-Devlet veya öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Ders seçimi ve ödeme işlemleri tamamlandıktan sonra kayıt yenileme işlemi gerçekleşecek. Ders seçimi yapılmadan ödeme bilgileri oluşmayacağı için, öğrencilerin derslerini ekleyip-silmeleri zorunlu. Her bir yarıyılda en fazla 10 ders seçilebilecek ve toplamda 45 AKTS’yi geçmeyecek şekilde ders atamaları yapılacak.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar?

Kayıt yenileme bedeli, ders seçimi yapıldıktan sonra "Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfası"ndan öğrenilebilecek. 18 Ekim 2024 saat 22.30’a kadar ödemeler kredi kartı/banka kartı ile, Ziraat Bankası ATM’lerinden, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden yapılabilecek. Öğrenciler, kayıt yenileme işleminin ardından, işlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden kontrol etmeliler.

Öğrenciler, kayıt yenileme sürecinde ödedikleri tutarın altında kalmamak kaydıyla ders ekleyip çıkarabilirler. Ödeme farkları ise 25 Kasım 2024 - 21 Şubat 2025 tarihleri arasında tamamlanabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi