Muğla'nın Bodrum ilçesi eşsiz doğal güzellikleriyle mis gibi deniziyle enfes lezzetleriyle ve muhteşem manzarasıyla tatilcilerin gözde yerlerinden. Tatil için özellikle tercih edilen beachlerin 2024 fiyatları belli oldu. Bu en çok tercih edilen beachlerin bakalım 2024 fiyatları ne? Detaylar haberimizde...

Beach Kids Sand Castle Port Soif

Maça Kızı

Maça Kızı Bodrumda en çok tercih edilen beachlerden. Çok sevilerek gidilen bu beachde minimum harcama 6500 TL olmak zorunda. Turistlerin özellikle tercih ettiği bu mekan lezzetli yemekleriyle ve berrak deniziyle dikkatlerden kaçmıyor.

No:81

No:81 mis gibi manzarasıyla eşsiz sularıyla yol boyu kumsallarıyla turistlerin gözbebeği niteliğinde. Bodrum'un en çok tercih edilen bu beachte minimun harcama 100 euro şekklinde. Özellikle turistler tarafından çok sıklıkla tercih edilirken Bodrumlular tarafından da sevilerek gidiliyor.

Adobe Stock 267293101

Lucca 

Lucca Bodrum'un en çok tercih edilen beachleri sıralamasının en başında yer alıyor. Ayrıca Bodrumlular tarafından da çok sevilerek gidilen bu beachte minimum harcama 100 euro şeklinde.  Özellikle turistlerin sıklıkla gittiği beach mis gibi deniziyle ve yol boyu kumsallarıyla ailenizle güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Scorpions

Scorpions Bodrum'un en çok tercih edilen beachleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bodrumluların da  severek gittiği beachte en çok yabancı turistler gidiyor. Ayrıca beachte minimum harcama 60 euro olacak. Bodrum'un gözbebeği olan beachin mis gibi berrak denizi de unutmamak gerek.

Antalya Mermerli Beach

Mariolino

Mariolino Bodrum'un en çok tercih edilen beachleri arasında yer alıyor. Özellikle yabancı turistlerin gittiği bu beachte giriş ücreti 150 dolar. Ayrıca mis gibi berak deniziyle ve doğa harikası kumsallarıyla dikkat çeken Mariolino turistlerin gözbebeği niteliğinde.

Mandarin 

Mandarin Bodrum'da turistlerin çok sıklıkla tercih ettiği güzide beachlerden. Turistler dışında ayrıca Bodrumlularda bu beache severek gidiyorlar.  Ayrıca Mandarin'e giriş ücreti yanlıca 130 euro. Mandarin'de ailenizle de keyifli zamanlar geçirip geleceğe güzel anılar bırakabilirsiniz.

Flamm

Flamm Bodrum'da turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden. Ayrıca Flamm'da 3000 TL minimum harcam yapmanız gerekiyor. Turistlerin ve yerli halkın sıklıkla tercih ettiği Flamm tertemiz sularıyla ve mis gibi kumsallarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Bodrum Beach Clublar

Edition 

Edition Bodrum'da en çok tercih edilen beachler sıralamsında ilk sıralarda yer alıyor. Ayrıca Edition'a giriş ücreti 130 euro şeklinde. Turistlerin sıklıkla gittiği bu beach tertemiz denizi ve mi gibi kumsallarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Buddha

Buddha Bodrum'da özellikle turistler tarafından çok sıklıkla tercih edilen bir beach. Buddha'da giriş ücreti 75 euro ve 150 euro da minimum  harcama yapılması gerekiyor. Ayrıca Buddha'da tertemiz deniz ve mis gibi kumsallarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak: haber merkezi