Yalnızca İzmir'in değil tüm Türkiye'nin en gözde tatil yerlerinden biri olan Çeşme'de beach clublar büyük ilgi görüyor ve tatil yapan vatandaşlar Elias Alaçatı giriş ücreti, FLY-INN Beach giriş ücreti, Fun Beach giriş ücreti, Kali Beach giriş ücreti, Mano Del Sol Beach giriş ücreti, Momo Dalyan giriş ücreti, Monarch Beach giriş ücreti, OM Paparazzi giriş ücreti, Sole & Mare Beach giriş ücreti, White Beach giriş ücreti detaylarını merak ediyor.

The Beach Of Momo.location.14544.Ngo2N8

İşte 2024 Çeşme Beach Güncel Giriş Fiyatları: 

  • 1- Elias Alaçatı giriş ücreti, Hafta içi 750₺ - Hafta sonu (Cuma-Cumartesi-Pazar) 1000₺
  • 2- FLY-INN Beach giriş ücreti, Yetişkin 950₺ - Çocuk 600₺
  • 3- Fun Beach giriş ücreti, Kişi başı giriş 600₺ (1 içecek ücretsiz)
  • 4- Kali Beach giriş ücreti, Hafta içi 800₺ - Hafta sonu (Cuma-Cumartesi-Pazar) 1000₺ - 18 yaş sınırı var.
  • 5- Mano Del Sol Beach giriş ücreti, Hafta içi ve Hafta sonu giriş 750₺ / 18 yaş sınırı var.
  • 6- Momo Dalyan giriş ücreti, Kişi başı 1000₺ + 2000₺ harcama limiti. 18 yaş sınırı var.
  • 7- Monarch Beach giriş ücreti, Kişi başı giriş 500₺ / harcama limiti yok.
  • 8- OM Paparazzi giriş ücreti, Hafta içi giriş ücreti yok. Kişi başı min 950₺ harcama limiti var. Hafta sonu ve bayram günleri harcama limitine ek kişi başı +500₺ giriş ücreti var.
  • 9- Plaj Dokuz Buçuk giriş ücreti, Kişi başı 1000₺ giriş + 1500₺ harcama limiti var. 0-6 yaş ise ücretsiz.
  • 10- Sole & Mare Beach giriş ücreti, Kişi başı giriş 950₺ +1 içecek dahil.
  • 11- White Beach giriş ücreti, Giriş ücreti yok. Hafta içi 1300₺ - Hafta sonu 1500₺ harcama limiti var.
  • 12- Yuzu Beach giriş ücreti, Kişi başı 800₺ giriş - Harcama limiti 1000₺
  • 13- Zay’a Çeşme giriş ücreti, Kişi başı 1000₺ giriş + 3500₺ harcama limiti. Harcama limiti geçildiğinde ücretten 1000₺ düşülüyor.

Çeşme'ye nasıl gidilir?

İzmir şehir merkezine yaklaşık 85 km mesafede yer alan Çeşme, Urla ilçesiyle komşu olup, ünlü Yunan adası Sakız Adası’na giden feribotların kalkış noktasıdır. Alaçatı ve Ilıca semtleriyle popüler bir tatil destinasyonu olan Çeşme, İzmir’in batısında, Ege Bölgesi'nde konumlanmıştır.

2019 09 02

Seyahat rotanızı belirledikten sonra konaklama seçenekleri için Çeşme Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz. Çeşme'ye ulaşım için havayolu, denizyolu ve karayolu gibi çeşitli seçenekler mevcuttur. İzmir şehir merkezinden Çeşme’ye ulaşımı sağlayan hızlı otoyol sayesinde iki yer arasındaki mesafe bir saatten daha kısa bir sürede kat edilebilir.

Çeşme'ye Havayolu ile Ulaşım

Çeşme'ye doğrudan havayolu ile ulaşım yoktur. Ancak İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Adnan Menderes Havalimanı kullanılabilir. Havalimanı ile Çeşme arası yaklaşık 95 km olup, yolculuk ortalama 1.5-2 saat sürmektedir. Havalimanından Çeşme’ye özel araç kiralama, taksi, Havaş servisleri veya metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçları ile aktarmalı olarak ulaşabilirsiniz.

Çeşme'ye Otobüs ile Ulaşım

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden Çeşme'ye doğrudan otobüs seferleri bulunmaktadır. İstanbul-Çeşme arası yolculuk yaklaşık 8 saat, Ankara-Çeşme arası yolculuk ise yaklaşık 9 saat sürmektedir. Ayrıca İzmir şehir içi otobüsleri ile de Çeşme'ye ulaşım sağlanabilir. Çeşme-Alaçatı Seyahat firması, Çeşme Otogar, Ilıca, Alaçatı ve İzmir Otogar arasında hizmet vermektedir.

Çeşme'ye Feribot ile Ulaşım

Çeşme'den Yunanistan’ın ünlü Sakız Adası’na feribot seferleri düzenlenmektedir. Ancak İzmir veya diğer Türk şehirlerinden Çeşme'ye feribot ile ulaşım seçeneği bulunmamaktadır.

Çeşme'ye Dolmuş ile Ulaşım

İzmir'in farklı noktalarından dolmuşlarla yaklaşık bir saat içinde Çeşme ve Foça gibi tatil bölgelerine ulaşabilirsiniz.

Image9 1200X877

Çeşme'ye Özel Araç ile Ulaşım

İzmir şehir merkezine yaklaşık 85 km uzaklıkta bulunan Çeşme'ye özel araç ile ortalama 90 dakikada ulaşılabilir.

İstanbul'dan Çeşme'ye Ulaşım

İstanbul ile Çeşme arası yaklaşık 650 km'dir. Şehirlerarası otobüs seferleriyle doğrudan ulaşım sağlayabilirsiniz. Havayolu ile ulaşım için, İstanbul'dan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçtuktan sonra Çeşme’ye aktarma yapmanız gerekmektedir. Otobüs yolculuğu ortalama 8 saat sürmektedir. Özel araç ile ise yaklaşık 4 saatte Çeşme'ye ulaşabilirsiniz.

Ankara'dan Çeşme'ye Ulaşım

Ankara ile Çeşme arası yaklaşık 700 km olup, şehirlerarası otobüs seferleriyle doğrudan ulaşım mümkündür. Havayolu ile Ankara-İzmir Adnan Menderes Havalimanı uçuşlarını tercih edip, Çeşme'ye aktarma yapabilirsiniz. Otobüs yolculuğu ortalama 9 saat sürmektedir. Özel araç ile ise yaklaşık 7-8 saatte Çeşme'ye varabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi