Güncel

2024 DUS tercih sonuçları açıklandı mı?

Abone Ol

Kullanıcılar, "2024 DUS tercih sonuçları açıklandı mı?" sorusunun cevabını sabırsızlıkla bekliyor. Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuçları, bu yıl da binlerce adayın kariyer planlamasında önemli bir rol oynayacak.

2024 DUS tercih sonuçları

2024 DUS tercih sonuçları açıklandı (2024 DUS 1. dönem yerleştirme sonuçları sorgulama) 13-25 Haziran tarihleri arasında tercih yapan adayların merakla beklediği 2024 DUS sonuçları erişime açıldı. Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-DUS/1) tercih sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından duyuruldu. Adaylar, bu sonuçları ÖSYM'nin sonuç sorgulama sisteminden öğrenebilecekler. 

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 3 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile ulaşabilirler.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal veriler ve detaylar, ÖSYM tarafından ek olarak sunulmuştur. Bu bilgiler, sınava katılan adaylar ve kamuoyu için önemli istatistikler içermektedir.