Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı Gibi dizisi kısa bir sürede popüler bir dizi haline geldi. Dijital bir platformda yayınlanan Gibi dizisinin sıkı takipçileri yeni sezonun ne zaman geleceğini merak ediyor. 5. sezonu 8 Mart 2024'te yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonunun ne zaman geleceği çok fazla aratılıyor. 2024 Gibi yeni sezon ne zaman başlayacak? Gibi dizisinin 6. sezonu ne zaman? Soruların cevapları haberimizde...

65Dd9A9E6Ce64140

Gibi Dizisinin 6. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Popüler dizi Gibi, 5. sezonuyla 8 Mart 2024'te Exxen platformunda izleyicilerle buluştu. Dizinin 6. sezonu hakkında yapımcılar ve oyunculardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminler, yeni sezon bölümlerinin 2025'in ilk aylarında ekrana gelmesinin muhtemel olduğunu öngörüyor.

Gibi Dizisinin Yeni Seonu Ne Zaman Başlayacak?

Gibi dizisinin 6. sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezonun çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak tahminler, dizinin 2025'in ilk çeyreğinde ekranlara dönmesinin olası olduğunu gösteriyor.


Gibi Dizisi Nasıl Bir Dizidir?

Gibi, Türk yapımı bir komedi internet dizisidir. İlk bölümü 1 Ocak 2021'de yayımlanan dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer almaktadır. Dizinin senaristleri Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'tir. Dizi, çok yakın arkadaşlar olan Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'un sıradan yaşamlarını konu alır. Bu üçlü, sık sık tartışsalar da, küçük olayları bile komik ve ilginç hale getirmeyi başarırlar.

Kaynak: haber merkezi