Milli Piyango'nun büyük ikramiye çekilişi gerçekleşti ve bu heyecan verici anlarda 3550054 numaralı bilete tam 400 milyon TL büyük ikramiye çıktı. Büyük ikramiyenin talihli sahibi, bu muazzam kazancını Milli Piyango Online platformundan aldığı biletle elde etti. Amorti numaraları ise bu çekilişte 2 ve 7 olarak belirlendi. Türkiye genelinde büyük bir heyecanla takip edilen çekiliş, bir kişinin hayatını büyük ölçüde değiştirecek olan bu büyük ikramiye ile sonuçlandı. Günün sonunda 400 milyon liralık ikramiyenin tam bilete isabet etmesi ve söz konusu talihli biletin online olarak alınması beraberinde tartışmaları da getirdi. Sosyal medyada yer alan iddialar nedeniyle pek çok vatandaş yaşananlara itiraz etti. Ancak resmi açıklama yapılmamasının ardından kafalardaki soru işaretleri daha da kuvvetlenmeye başladı. Milli Piyango büyük ikramiye kime çıktı sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

2024 Milli Piyango büyük ikramiye kime çıktı?

Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 400 milyon lira, Milli Piyango Online üzerinden satılan tam bilete çıktı. Bilet online olarak alındığı için hangi şehire ya da hangi ilçeye çıktı gibi klasikleşen sorular cevapsız kaldı. MPİ tarafından da online olarak büyük ikramiye isabet eden bileti kimin aldığı güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı. Kısacası 2024 Milli Piyango büyük ikramiye kime çıktı sorusu, 2024 Milli Piyango büyük ikramiye kazanan kişi kendisini açıklayana kadar cevapsız kalacak.

Milli Piyango büyük ikramiye Kolombiya'ya mı çıktı?

Milli Piyango büyük ikramiye online bilete çıkamsının ardından ortaya çıkan spekülasyonlar da yenilir yutulur cinsten olmayan bir hal aldı. Ortaya atılan iddialardan biri de Milli Piyango büyük ikramiye Kolombiya'ya çıktı iddiası oldu. 400 milyon TL'lik Milli Piyango büyük ikramiyesinin Kolombiya'dan online alınan tam bilete çıktığı iddiası sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bu iddiayı sosyal medyada dile getiren pek çok kişi, Kolombiya'yı, Escobar'ı ve Yıldırım Demirören'i de paylaştı. Ancak Milli Piyango büyük ikramiye Kolombiya'ya mı çıktı iddiası yalnızca bir iddiadan ibaret olarak kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi