Filenin Sultanları’nda kadro değişikliği yaşandı. Takımın önemli isimlerinden Tuğba Şenoğlu’nun kadrodan çıkarılması merak uyandırdı, ancak neden kadro dışı bırakıldığı henüz açıklanmadı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları için belirlenen kadrosunda son dakika değişikliği gerçekleşti. İlk açıklanan kadroda yer alan Tuğba Şenoğlu, teknik ekibin son değerlendirmeleri sonucunda kadrodan çıkarıldı ve yerine İlkin Aydın dahil edildi.

Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için belirlenen 12+1 kişilik kadrosunda yapılan bu değişiklik, takımın hazırlık sürecinde dikkat çekti. Tuğba Şenoğlu’nun kadrodan çıkarılma nedeni resmi olarak açıklanmasa da, teknik ekibin bu kararının arkasındaki sebepler merak konusu oldu.

Olimpiyatlar öncesi saçlarını herkesin alışık olduğu kızıl renge boyatan Tuğba Şenoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın son yıllarda kazandığı başarılarda büyük rol oynamış ve özellikle kızıl saçlarıyla ikon haline gelmişti. Hatta başarısını Japonya'ya transfer olarak taçlandıran Tuğba Şenoğlu’nun kadrodan çıkarılması sonucu voleybol severler alınan karara sert tepki gösterdi. Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından yaptığı paylaşımda, ""Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." sözlerinin ardından bir de şu açıklamayı yaptı: "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi