Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) başvuruları ile ilgili çalışmalarına başladı. Peki, 2024-YDUS başvuruları başladı mı? 2024 yılı için Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı hangi tarihte yapılacak? Detaylar ve gelişmeler için haberimizin devamını inceleyin.

2024-YDUS başvuruları başladı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 15 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan 2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-YDUS 2. Dönem) için başvuru sürecini başlattı.

2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ne zaman?

ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, adaylar sınav başvurularını 4 Kasım tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden bireysel olarak gerçekleştirilebilecek.

2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2024-YDUS 2. Dönem) 15 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirileceği duyuruldu.

Sınava dair detaylı bilgilere erişmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanan kılavuzları inceleyebilecek.

Kaynak: AA