Kaleme aldığı kitaplarla ciddi satış rakamlarına erişen ve çok sayıda geniş kitleye hakim olan Beyza Alkoç’un 3391 kilometre kitabının filme aktarılıyor olması büyük heyecana yol açtı. Alkoç hayranları adeta nefesini tuttu ve 3391 KM’nin beyaz perdeye aktarılacağı tarihe odaklandı. Peki, 3391 Kilometre filmi ne zaman çıkacak?

3391 Kilometre filmi oyuncuları, konusu ve kitap özetini sizlerle paylaşacağız.

3391-kilometre-filmi-ne-zaman-vizyona-girecek-3391-kilometre-konusu-ne-3391-kilometre-nered (2)

3391 KİLOMETRE FİLMİNİN YÖNETMENİ KİM?

Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek’in oturmuştur.

3391 KİLOMETRE FİLMİNİN YAPIMCISI KİM?

3391 Kilometre filminin yapımcılığını Böcek Films üstlenmiştir.

3391-kilometre-filmi-ne-zaman-vizyona-girecek-3391-kilometre-konusu-ne-3391-kilometre-nered (1)-1

3391 KİLOMETRE FİLMİNİN KONUSU NE?

Beyza Alkoç’un 3391 Kilometre kitabından uyarlanan filmin konusu da merak edilmiştir. 3391 Kilometre filminde birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan Ege ile İzmir’in hikayesi anlatılacaktır. Ege ile İzmir, birbirlerine bu kadar uzak ama aynı zamanda bir o kadar da yakındır. 3391 Kilometre filminde de Ege ile İzmir’in mesafeleri ortan kaldırma çabaları ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılacaktır.

3391 KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kitapseverlerin beğenerek bir solukta okuduğu  391 Kilometre" kitabının sinema filminine uyarlanmış halinin 12 Ocak'ta vizyona girecek.Beyza Alkoç’un İnstagram hesabından yapılan paylaşımda, “Bu haberi sizlerle paylaşmak için günlerdir sabırsızlıkla bekliyordum. Sonunda o gün geldi” ifadelerine yer verdi.

3391 KM FİLMİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin nerede çekildiği konusunda ise yine Alkoç’un paylaşımı ipucu verdi. Alkoç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yıllar boyunca hayal ettiğim satırların başrolü, canım İzmir’im”

Paylaşımlardan yola çıkılarak 3391 Kilometre filminin çekimlerinin İzmir’de yapılması bekleniyor.

3391 KİLOMETRE FİLMİN OYUNCULARI KİM?

Beyza Alkoç’un en çok okunan kitaplarının başında gelen 3391 Kilometre’nin filminin çekilmesi sosyal medyada da büyük ilgi görmüştür. 3391 Kilometre filminün erkek başrol oyuncusu Ahmet Haktan Zavlak olmuştur. Filmde Ahmet Haktan Zavlak’a Derya Pınar Ak eşlik edecektir.

Ahmet Haktan Zavlak – Ege
3391 Kilometre filminin erkek başrol oyuncusu Ahmet Haktan Zavlak, 21 Ağustos 2001 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir. Haktan Zavlak, İdil İletişim menejerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Çeşitli reklam filmlerinde yer alarak oyunculukla tanışan Haktan Zavlak, 2019 yılında Bir Aile Hikayesi dizisi ile profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Özellikle Tozlukaya dizisinde canlandırdığı Çağrı karakteriyle tanınan genç oyuncumuz en son Ömer dizisinde rol almıştır.

Derya Pınar Ak – İzmir
3391 Kilometre filminin kadın başrol oyuncusu Derya Pınar Ak, 7 Ağustos 2002 yılında dünyaya gelmiştir. Çeşitli reklam filmlerinde yer alarak sektöre adım atmıştır. Derya Pınar Ak’ın profesyonel oyuncu olarak yer aldığı ilk projesi Cadı Üçlemesi isimli filmdir. 15 yaşında sektöre adım atan oyuncumuz daha önce Prens, Kar ve Ayı, Sevmek Zamanı, Annemizi Saklarken, Uzak Şehrin Masalı, Hükümsüz projelerde de rol almıştır. İcon Talent menejerlik şirketine bağlı olarak çalışan oyuncumuz en son Adım Farah dizisinde yer almıştır.derya pınar ak yeni filmi 3391

BEYZA ALKOÇ KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Yazıya olan yeteneği küçük yaşlardan itibaren öne çıkan Beyza Alkoç, yazmaya tiyatro oyunları ve romanlar kaleme alarak başladı. Önceleri bir sosyal medya platformunda yazan Alkoç, elde ettiği başarıyla kendisine hatırı sayılır miktarda okuyucu kitlesi oluşturmayı başardı. Ardından 2015’te ilk kitabı olan Asansör’ü yayımladı. Kısa süre içerisinde Karantina, Karantina: İkinci Perde, Sınır ve Sınırsız kitaplarını da yayımlayan yazar, bu defa 3391 Kilometre’yi okuyucuyla buluşturdu. 

Kaynak: HABER MERKEZİ