Bayramın en lezzetli hali: Kurban etiyle yapacağınız 7 iştah açıcı tarif
Bayramın tadını sofranıza taşımanın tam zamanı! Kurban etiyle hazırlayabileceğiniz 7 nefis tarif burada sizi bekliyor. Bayramın en lezzetli halini keşfetmek için okumaya devam edin ve sofralarınıza şölen katın
Abone Ol
Kuzu Tandır: Klasiklerin klasiği kuzu tandır, bayram sofralarının vazgeçilmezi. Fırında veya mangalda pişirebileceğiniz tandır, yumuşaklığı ve lezzetiyle herkesi mest edecek.
Kuzu Köfte: Hem pratik hem de lezzetli bir seçenek arıyorsanız kuzu köfteyi deneyebilirsiniz. Izgara veya tavada pişirebileceğiniz köfteleri, pilav veya salata ile servis edebilirsiniz.
Kuzu Kavurma: Sacda veya tavada pişirilebilen kuzu kavurma, et severlerin favorisi.
Kuzu Kapama: Patlıcan, biber ve domates gibi sebzelerle birlikte fırında pişirilen kuzu kapama, lezzetiyle sofralara renk katacak.
Kuzu Güveç: Soğuk kış günlerinin favori yemeği kuzu güveç, bayram sofralarına da çok yakışıyor. Sebzelerle birlikte pişirilen kuzu güveç, hem doyurucu hem de besleyici bir seçenek.
Kuzu Şiş: Mangalda pişirmenin keyfini doyasıya çıkarmak için kuzu şiş ideal bir seçim.
Kuzu Yahni: Soğan ve domates ile pişirilen kuzu yahni, hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenek.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Yeni Bakış sitemize
abone olun.