Hayat

Bayramın en lezzetli hali: Kurban etiyle yapacağınız 7 iştah açıcı tarif

Bayramın tadını sofranıza taşımanın tam zamanı! Kurban etiyle hazırlayabileceğiniz 7 nefis tarif burada sizi bekliyor. Bayramın en lezzetli halini keşfetmek için okumaya devam edin ve sofralarınıza şölen katın

Abone Ol

Kuzu Tandır: Klasiklerin klasiği kuzu tandır, bayram sofralarının vazgeçilmezi. Fırında veya mangalda pişirebileceğiniz tandır, yumuşaklığı ve lezzetiyle herkesi mest edecek.

Kuzu Köfte: Hem pratik hem de lezzetli bir seçenek arıyorsanız kuzu köfteyi deneyebilirsiniz. Izgara veya tavada pişirebileceğiniz köfteleri, pilav veya salata ile servis edebilirsiniz.

Kuzu Kavurma: Sacda veya tavada pişirilebilen kuzu kavurma, et severlerin favorisi.

Kuzu Kapama: Patlıcan, biber ve domates gibi sebzelerle birlikte fırında pişirilen kuzu kapama, lezzetiyle sofralara renk katacak.

Kuzu Güveç: Soğuk kış günlerinin favori yemeği kuzu güveç, bayram sofralarına da çok yakışıyor. Sebzelerle birlikte pişirilen kuzu güveç, hem doyurucu hem de besleyici bir seçenek.

Kuzu Şiş: Mangalda pişirmenin keyfini doyasıya çıkarmak için kuzu şiş ideal bir seçim.

Kuzu Yahni: Soğan ve domates ile pişirilen kuzu yahni, hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenek.