Yaz aylarının ferahlatıcı lezzeti semizotu salatası, sağlıklı ve hafif bir seçenek arayanların favorisi haline geldi. Semizotunun canlı yeşil yaprakları, limon suyunun ferahlatıcı dokunuşu ve cevizin kıtır lezzetiyle buluşuyor. Üzerine serpilen beyaz peynirin yumuşak dokusu ve sumak ile nane karışımının baharatlı esintisiyle, bu salata sofralarınızı renklendiriyor. Detaylı tarif ve nefis lezzetlerle dolu semizotu salatası için okumaya devam edin...
Semizotu salatası malzeme rehberi
1 demet semizotu: Yıkanmış ve süzülmüş taze semizotu yaprakları.
1 adet limonun suyu: Limonun suyunu sıkarak elde edeceğiniz yaklaşık 2-3 yemek kaşığı limon suyu.
5 g kuru nane: Kuru nane yaprakları, gerektiği takdirde ufalanmış olabilir.
4-5 g sumak: Toz halinde veya taneli sumak.