2013 yılında Ankara’da doğan ve pizza yapımında gastronomi sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Pizza İl Forno, 10 yılda 20 şubeye ulaştı. Gökmen Gastronomi bünyesinde, hem kendi öz sermayesi hem de franchise modeliyle şubeleşen marka, gelecek 5 yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

PizzaİlForno_Mekan_Gorsel_03

Özverili, markayı iyi tanıyıp benimseyen girişimcilerle büyümek isteyen Pizza İl Forno, Türkiye’nin 81 ilinde de bulunmayı hedefliyor. Pizza İl Forno restoranı için alışveriş merkezleri ile konut veya ofis yoğunluğunun olduğu lokasyonlar tercih ediliyor. Öncelikli hedef şehirler arasında ise İzmir’in yanı sıra Antalya, Bursa, Çanakkale, Mersin, Kocaeli, Sakarya, Çorlu, Tekirdağ, Kayseri, Aydın ve Muğla yer alıyor.

PizzaİlForno_MekanGorsel_2

DÜNYAYA AÇILACAK

Pizza İl Forno, markasının ününü Türkiye dışına da taşımayı planlıyor. Yurt dışı çalışmalarına Orta Asya ile başlayıp, devamında Ortadoğu ve Balkanlar’da şubeler açmayı hedefleyen marka, bunların bir kısmını doğrudan kendisi açarken, bazı ülkelerde de franchise vererek ilerlemeyi hedefliyor.

Kardelen BUĞDAY

Editör: Yeni Bakış Author