Ekonomi

Pizza İl Forno rüzgarı İzmir’de esecek

Gökmen Gastronomi bünyesinde hizmet veren Pizza İl Forno, 10’uncu kuruluş yılı olan 2023 yılının sonuna doğru şube sayısı 35’e çıkarmayı hedefliyor. Çalışmalarına devam eden markanın yakın markajında İzmir de yer alıyor

Abone Ol

2013 yılında Ankara’da doğan ve pizza yapımında gastronomi sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Pizza İl Forno, 10 yılda 20 şubeye ulaştı. Gökmen Gastronomi bünyesinde, hem kendi öz sermayesi hem de franchise modeliyle şubeleşen marka, gelecek 5 yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Özverili, markayı iyi tanıyıp benimseyen girişimcilerle büyümek isteyen Pizza İl Forno, Türkiye’nin 81 ilinde de bulunmayı hedefliyor. Pizza İl Forno restoranı için alışveriş merkezleri ile konut veya ofis yoğunluğunun olduğu lokasyonlar tercih ediliyor. Öncelikli hedef şehirler arasında ise İzmir’in yanı sıra Antalya, Bursa, Çanakkale, Mersin, Kocaeli, Sakarya, Çorlu, Tekirdağ, Kayseri, Aydın ve Muğla yer alıyor.

DÜNYAYA AÇILACAK

Pizza İl Forno, markasının ününü Türkiye dışına da taşımayı planlıyor. Yurt dışı çalışmalarına Orta Asya ile başlayıp, devamında Ortadoğu ve Balkanlar’da şubeler açmayı hedefleyen marka, bunların bir kısmını doğrudan kendisi açarken, bazı ülkelerde de franchise vererek ilerlemeyi hedefliyor.

Kardelen BUĞDAY