Türkiye’nin ilk vegan sertifikalı içecek üreticilerinden olan Pınar Su ve İçecek, Uluslararası Vejeteryanlar Birliği tarafından verilen V-label vegan sertifikasına sahip birçok içecek bulunduruyor. Pınar’ın lezzetle sağlığı buluşturan içecekleri; vegan olmanın yanı sıra her damak zevkine hitap edecek formüllerle, farklı meyve içerikleriyle ve üstelik vitamin ve minerallerle de desteklenmiş olup, ilave şeker barındırmıyor.

Pınar fonksiyonel

Türkiye’nin “Vegan” sertifikasına sahip gazlı içeceği

Pınar Frii, Türkiye’nin “Vegan” sertifikasına sahip ilk meyveli, şekersiz gazlı içeceği. Vitaminli, üstelik V-Label sertifikalı Frii, yüzde 100 doğal kaynak suyundan üretilip hakiki meyve suyu içeriyor. Günlük alınması gereken C, B6 ve B12 vitamini ihtiyacının yaklaşık yüzde 40’lık kısmını karşılayan lezzetin, kavunlu, kırmızı üzümlü, mandalinalı ve misket limonlu 4 farklı çeşidi bulunuyor. 

Pınar Frii-

Hem vegan hem de vitamin ve mineral destekli

Bağışıklık Pınarım, Zindelik Pınarım, Güzellik Pınarım ve Rahatlık Pınarım olarak 4 farklı içerikteki tamamen doğal kaynak suyu içeren, şeker ilavesiz fonksiyonel sular V-Label sertifikasına sahip olmasının yanı sıra içerdiği mineral ve vitaminlerle günlük ihtiyacın büyük bir bölümünün karşılanmasına yardımcı oluyor. Kronik rahatsızlıklara yakalanma oranını azaltan Bağışıklık Pınarım, biyolojik savunma mekanizmalarının güçlendirmesine de yardımcı oluyor; cildin, saç ve tırnakların korunmasına katkıda bulunuyor. Zindelik Pınarım ise normal enerji oluşum metabolizmasını destekleyerek, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunuyor. Güzellik Pınarım’ın içeriğindeki üzüm, aloe vera ve çinko bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olmasının yanı sıra saçın, tırnakların, cildin ve görme yetisinin korunmasına katkıda bulunuyor.

Pınar Ice Tea

V Label sertifikalı bir diğer lezzet Pınar Limonota ise, glukoz ve fruktoz şurubu yerine sadece pancar şekeri içeren ev yapımı limonata lezzetinde. Madran Kaynağı’ndan üretilen Pınar Ice Tea de vegan lezzetler arasında yer alıyor.

Kaynak: Kardelen BUĞDAY