Güncel

2024 Renault Duster Türkiye'de satışa sunuldu: Off-road özelliğiyle dikkat çeken fiyatlar...

Yeni nesil Renault Duster, Türkiye pazarına tanıtıldı ve fiyatı da açıklandı. Off-road özellikleriyle dikkat çeken Duster, Türkiye Sigorta Birliği Kasko Değer Listesi'ne göre fiyatı paylaşıldı

Abone Ol

Yeni Nesil Renault Duster, Türkiye pazarında merakla beklenen bir versiyon olarak tanıtıldı. Off-road özellikleriyle dikkat çeken aracın fiyatı da artık biliniyor. Renault'un yeni nesil Duster modelinin Türkiye fiyatı açıklandı. Türkiye Sigorta Birliği Kasko Değer Listesi'ne göre, aracın başlangıç fiyatı 1 milyon 234 bin TL olarak belirlendi. En üst donanımlı model ise 1 milyon 616 bin TL'ye satılacak.

Yeni Duster, Clio, Captur ve Arkana modellerinde kullanılan CMF-B platformu üzerine kurulacak ve benzinli tam hibrit, 48V yarı hibrit ve LPG gibi çeşitli motor seçenekleri sunacak. Yeni Renault Duster, 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve 130 beygir gücünde 1,2 litre yarı hibrit motor seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Araç, 4×4 güç aktarma sistemi ve beş farklı off-road moduyla donatılmış durumda. Ayrıca, şeritte kalma asistanı, şeritten çıkma uyarısı, aşırı hız uyarısı ve otomatik uzun/kısa far gibi toplam 17 adet yeni nesil sürüş destek sistemine sahip.

Yeni Duster, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve çeşitli motor seçenekleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şehir içi ve off-road sürüşlerinde performansıyla öne çıkan Duster, Türkiye pazarında iddialı bir yer edinmeyi hedefliyor. Yeni nesil teknolojilerle donatılan araç, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için tasarlandı.