Güncel

3391 kilometre ne zaman çıkacak? 3391 kilometre fragman

Sinema dünyasında büyük bir merak uyandıran '3391 Kilometre' filmi, vizyona giriş tarihi, fragmanı ve başrol oyuncularıyla gündemde yerini sağlamlaştırdı. Kulllanıcılar 3391 kilometre ne zaman çıkacak, 3391 kilometre fragman, 3391 kilometre konusu ne, 3391 kilometre fragman oyuncuları kimler? sorgularını arama motorlarında araştırıyor.İşte detaylar

Abone Ol

Son dönemin merakla beklenen yapımlarından biri olan '3391 Kilometre', sinemaseverlerin heyecanını arttırmaya devam ediyor. Hem fragmanıyla hem de oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi çeken film, merakla beklenen konusuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Bizde haberimizde 3391 kilometre ne zaman çıkacak? 3391 kilometre fragman 3391 kilometre konusu ne? 3391 kilometre fragman oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını derledik...

3391 kilometre ne zaman çıkacak?

Beyza Alkoç Youtube kanalı tarafından yayınlanan fragmanda 3391 Kilometre kitabının filminin fragmanı paylaşıldı. Fragmana göre film, 12 Ocak'ta beyaz perdeye taşınıyor. Filmin Türkiye'de bütün sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

3391 kilometre oyuncuları kimler?

Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek'in oturduğu filmin başrollerini Derya Pınar Ak (İzmir) ve Ahmet Haktan Zavlak (Ege) paylaşıyor.

Senaryo: Fulya Özcan

Oyuncular:

  • Derya Pınar Ak (İzmir)
  • Cavit Çetin Güner (Kaan)
  • Ahmet Haktan Zavlak (Ege)
  • Selin Türkmen (Aylin)
  • Gülin İyigün (Leyla)
  • Ogün Kaptanoğlu (Emre)
  • Melda Bekcan (Zeynep)
  • Hakan Pişkin (Cem)
  • Murat Danacı (Erol)

Müzikler:

Besteci: Mert Tünay

Teknik Ekip:

Görüntü Yönetmeni: Burak Baybars
Kurgu: Nurhan Bilek
Firmalar:Dağıtım: [Dağıtım Şirketi Adı]

3391 kilometre konusu ne?

3391 Kilometre, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor. İsmini yaşadığı güzel şehirden alan İzmir, 18 yaşında genç bir kızdır. Bir gece aldığı mesajla Ege hayatına girer ve ikisinin hayatında da her şey değişir. Sosyal medya üzerinden taşınan iki genç, sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

3391 kilometre fragman 

Filmin fragmanını yayınlandı.İzlemek için tıklayınız.