Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (EİB) üyesi olan Chef Seasons, Paris’te düzenlenen SIAL 2024 Gıda Fuarı’nda önemli bir ödüle layık görülerek Türk gıda ihracatçılarını gururlandırdı. SIAL Paris’in 60. yılında, "daha iyi bir gelecek yaratma" misyonunu üstlenen Chef Seasons, yenilikçi ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla öne çıktı.
Gıda sektörünün en prestijli uluslararası etkinliklerinden biri olan SIAL Paris 2024’te, Chef Seasons, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) girişimleri alanındaki ödülüyle dikkatleri üzerine çekti. Sürdürülebilir tedarik zinciri yönetimi ve çevre dostu projeleri ile fark yaratan Chef Seasons, bu ödül ile küresel ölçekte sürdürülebilirlik alanındaki taahhütlerini bir kez daha gösterdi.
Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan, kazandıkları ödülün anlam ve önemine değinerek, "Bu prestijli ödül, sürdürülebilirlik, sorumlu tedarik ve hem insanlara hem de gezegenimize olumlu katkı sağlama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Büyümeye devam ederken, Ar-Ge çalışmalarımızla inovasyonun sınırlarını zorlamaya ve herkes için daha iyi bir gelecek yaratma misyonumuza bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu değişime inanan ve bizimle çalışan tüm ekibimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz!" dedi.
Öztürk: "Gurur Duyduk"
SIAL Paris’te Türkiye’yi temsil eden 358 gıda firması arasında yer alan Chef Seasons’ın başarısı, Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk tarafından da memnuniyetle karşılandı. Öztürk, “SIAL Paris 2024 Gıda Fuarı’nda Kurumsal Sosyal Sorumluluk girişimleri kapsamında, üyemiz Chef Seasons firmasının ülkemize böyle bir ödül kazandırmasından dolayı gurur duyduk. Bu başarılarından dolayı üye firmamız Chef Seasons'ı ve Chef Seasons CEO'su Burak Hucuptan'ı tebrik ederim. Sürdürülebilirlik alanında yapılan her türlü girişimin ve etkileşimin sonuna kadar destekçisi olacağımızı belirtirken daha iyi bir gelecek inşası için sürdürülebilir çalışmaların tüm dünya için çok önemli olduğunu vurgulamak isterim” şeklinde konuştu.
Chef Seasons'ın elde ettiği bu ödül, Türk gıda sektörünün uluslararası alandaki etkisini ve sürdürülebilirlik vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.