Eğitim

2023 AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz sınavları online mı olacak?

Öğrenciler 2023 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman başlayacak, AÖF yaz sınavları online mı olacak gibi soruların cevaplarını merak ediyorlar. İşte tüm cevaplar

Abone Ol

Bu yazın Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavının nasıl gerçekleşeceği konusu öğrenciler arasında sıkça tartışılan bir konu. 2023 yaz okulu sınavı için henüz bir açıklama yapmayan Anadolu Üniversitesi, sınavın online mı yoksa yüz yüze mi olacağı konusunda öğrencilerin merakını gidermek için önümüzdeki günlerde bir duyuru yapacak.

2023 AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

Öğrencilerin merakla beklediği bir diğer konu ise sınavın ne zaman yapılacağı. Anadolu Üniversitesi'nin yayınladığı takvime göre, AÖF yaz okulu sınavı 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

AÖF Sınavı Online mı Olacak?

AÖF sınavının online olup olmayacağı, öğrenciler arasında sıkça gündeme gelen bir soru. Açıköğretim üniversitesi öğrencilerinin sınavın yürütme şekli hakkında net bir bilgiye ulaşamaması, konunun araştırılmasını yoğunlaştırıyor. Bu konuda herhangi bir duyuru yapmayan AÖF, önümüzdeki günlerde detaylı bir açıklama yapmayı planlıyor.