İzmir

Çeşme Halk Ekmek Fırını'nda günde 6 bin ekmek üretimi gerçekleşiyor

Çeşme Halk Ekmek Fırını, son teknolojiyle yenilenen makine ağı sayesinde, günde 6 bin ekmek üretimi gerçekleştiriyor. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, vatandaşın sağlıklı, güvenli ve kaliteli ekmeğe kolayca ulaşabilmesi amacıyla yenilenen Çeşme Halk Ekmek Fırın ile tam kapasite üretime devam ettiklerini belirtti

Abone Ol

Çeşme Halk Ekmek Fırını, Çeştur bünyesinde son teknoloji ile yenilenen makine ağı sayesinde, günde 6 bin ekmek üretimi gerçekleştirmeye başladı. Kendi tarlalarında özenle yetiştirilen yerli ve doğal buğdaylarla üretilen ekmekler, hem sağlık hem de Çeşme'nin bereketini sofralara taşıyor.

5 liraya satılıyor

Fırın, geleneksel lezzetlerden karafırın, karakılçık, çavdar, ekşi maya köy ekmeği, tuzsuz buğday ekmeği ve yöreye özgü karakılçık Çeşme gevreği gibi sağlıklı ve doğal ekmek çeşitleri sunarak tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Ayrıca, 10 ekmek büfesi, iki Çeştur kafe ve bir fırın olmak üzere toplamda 13 farklı satış noktasında sağlıklı, kaliteli ve lezzetli ekmekler, vatandaşın kolayca erişimi için 210 gramı sadece 5 TL’ye satılıyor.

Lezzet ve sağlık katıyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, yenilenen fırın ile tam kapasite üretime devam ettiklerini belirterek, hem yerel üretimi desteklediklerini hem de uygun fiyat politikasıyla halkın yanında olmaya, sofralara lezzet ve sağlık katmaya devam ettiklerini dile getirdi. Çeşme Halk Ekmek, sofralara doğallığı ve kaliteyi getirmeye kararlılıkla devam ediyor.